ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Δήμου Ρεθύμνης

0

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Τροποποίηση της με της με αρ.228/2024 (ΑΔΑ:ΨΘ76Ω1Ψ-ΙΣΧ) απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής ως προς τους όρους της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ» ως προς τον αριθμό της Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης του Δήμου Ρεθύμνης που αναφέρεται στο άρθρο 6 της προγραμματικής σύμβασης

2.Έγκριση Πρακτικού και κατακύρωση του αποτελέσματος στους οριστικούς ανάδοχους διενέργειας του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια Τροφίμων και λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες των δημοτικών δομών των παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ και συσσιτίου της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης».

  1. Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου διενέργειας του δημοσίου διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια Ειδών Καθαριότητας – Ευπρεπισμού, σάκων απορριμμάτων και λοιπών αναλώσιμων ειδών Παντοπωλείου για τις ανάγκες των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνης».
  2. Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου διενέργειας του δημοσίου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού γραφείων».
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης Πρακτικού ΙΙ και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της δημοσίας ανοιχτής διαδικασίας εκπόνησης της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Π.Ε.1) ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΟΥΜΠΕ ΤΗΣ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ».
  4. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου« ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ».
  5. Απόδοση λογαριασμού για το υπ’ αρ. 0991Α/2024 χρηματικό ένταλμα προπληρωμής & έγκριση δικαιολογητικών πληρωμής
  6. Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών και εσόδων

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ