ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα Υποστήριξης και Επιβράβευσης για τους Μαθητές των Πανελλαδικών από τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου

0

Στο μήνυμα το τονίζει τα εξής:

Αγαπητά μας παιδιά,

θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η εισαγωγή σας στη σχολή της επιλογής σας αποτελεί τον καρπό των κόπων, της προσπάθειας και της αφοσίωσής σας. Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο μια  προσωπική νίκη, αλλά και πηγή υπερηφάνειας για την οικογένειά σας, τους εκπαιδευτικούς σας, και την τοπική μας κοινότητα.

Για εσάς που δεν φέρατε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας και να επιτύχετε τα όνειρά σας. Μην απογοητεύεστε και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Η γνώση και τα όνειρα δεν γνωρίζουν σύνορα.

Όλοι σας αξίζετε ένα μεγάλο μπράβο για την αφοσίωση και την επιμονή σας. Σε αυτό λοιπόν το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά σας, εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια, δύναμη και αισιοδοξία.

Να θυμάστε πάντα ότι η πραγματική επιτυχία εδράζεται στη συνεχή προσπάθεια, την πίστη στις δυνάμεις σας και την αγάπη σε αυτό που κάνετε.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου

Γεώργιος Κλάδος

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ