ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη ημέρα του 1ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίου Βασιλείου

0

Η ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του πρώτου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη δίψα της τοπικής κοινωνίας για πολιτιστικά δρώμενα υψηλού επιπέδου. Από την έναρξη του φεστιβάλ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια γκάμα από εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων θεατρικών παραστάσεων, αναβίωση παλιών επαγγελμάτων , περιήγηση στον Βοτανικό κήπο ,και  η εντυπωσιακή συναυλία του Μουσικού σχήματος «Πενταηχον» στον Πλακια με την συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνου και του Ιστορικού Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης που καθήλωσαν το κοινό.

Οι καλλιτέχνες με το ταλέντο και την αφοσίωσή τους, προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους.Η ανταπόκριση του κοινού και τα θετικά σχόλια που δεχθήκαμε, μας γεμίζουν αισιοδοξία και ενέργεια για τη συνέχεια του φεστιβάλ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι εξίσου επιτυχημένες, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να είστε μαζί μας και να ζήσετε από κοντά τις μοναδικές στιγμές που μας επιφυλάσσει το πρώτο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ