ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών/ φοιτητριών από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

0

 Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στο ακαδημαϊκό σας ταξίδι. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία σας θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο του Πανεπιστημίου μας.

Καλωσόρισμα του Πρύτανη του πανεπιστημίου Κρήτης στους πρωτοετείς φοιτητές, με την προτροπή: «Η πανεπιστημιακή ζωή δεν περιορίζεται μόνο στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από το πανεπιστήμιο. Αυτές οι δραστηριότητες θα εμπλουτίσουν την εμπειρία σας, θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύτιμες φιλίες και συνεργασίες».

Αναλυτικά το καλωσόρισμα:

«Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ένα από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Η ένταξή σας στην πανεπιστημιακή κοινότητα αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα και αξίζετε θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δεσμεύεται να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ακαδημαϊκή, επαγγελματική και προσωπική σας εξέλιξη.

Εδώ, στο πανεπιστήμιο, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας, θα εξερευνήσετε νέους τομείς και θα ανακαλύψετε τα ενδιαφέροντά σας. Θα συναντήσετε καθηγητές και συμφοιτητές που θα σας ενθαρρύνουν να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, να προσεγγίζετε τις σπουδές σας με πάθος και αφοσίωση, και να επιδιώκετε τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.

Η πανεπιστημιακή ζωή δεν περιορίζεται μόνο στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε ενεργά στις ποικίλες πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από το πανεπιστήμιο. Αυτές οι δραστηριότητες θα εμπλουτίσουν την εμπειρία σας, θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύτιμες φιλίες και συνεργασίες.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι το προσωπικό και η διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι πάντα δίπλα σας για να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν.

Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στο ακαδημαϊκό σας ταξίδι. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία σας θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο του Πανεπιστημίου μας.

 Ο Πρύτανης

Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ