ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου έδωσαν οι Μέτοχοι της Εταιρίας

0

Για πέμπτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση από το 2011 έως και σήμερα επανεξελέγη στις 29 Αυγούστου 2024 και μάλιστα με υψηλά ποσοστά η απελθούσα μέχρι τότε, Διοίκηση της «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ».

Στην εκλογική διαδικασία -που το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε το 90% και η οποία διεξήχθη κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στην έδρα της Εταιρίας στα Χανιά- οι Μέτοχοι του ΚΤΕΛ ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου.

Ως εκ τούτου για την επόμενη 4ετία παραμένουν στην θέση του Πρόεδρου ο κ. Γιάννης Καψανάκης και στην θέση του Αντιπροέδρου ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Στις υπόλοιπες πέντε θέσεις του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγησαν οι κ.κ. Γιώργος Αρχοντάκης του Νικολάου, Μανόλης Κατερινάκης του Αντωνίου και Μιχάλης Ψαθογιαννάκης του Γεωργίου από τα Χανιά, ενώ από το Ρέθυμνο επανεξελέγησαν οι κ.κ. Σήφης Βαρδάκης και Γιάννης Λίτινας.

Τόσο οι κύριοι Καψανάκης και Χατζηδάκης όσο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν και δημόσια τις ολόθερμες ευχαριστίες τους προς τους Μετόχους της Εταιρίας που αναγνωρίζουν το έργο τους, στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του ΚΤΕΛ και κυρίως που τους παρέχουν αδιάκοπα ψήφο εμπιστοσύνης για να υλοποιούν τον στρατηγικό σχεδιασμό τους.

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών -όπως τονίζουν- το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου όχι μόνο παραμένει όρθιο, αλλά τολμά και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα χαράσσοντας προοδευτικά μονοπάτια στον τομέα των χερσαίων μεταφορών της χώρας. Παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει στους πολίτες υψηλού επιπέδου συγκοινωνιακές υπηρεσίες με ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία».

Επιπλέον, ευχαριστούν θερμά και το σύνολο του προσωπικού της Εταιρίας σε Χανιά και Ρέθυμνο για την υποδειγματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ τους, καθώς και για το πνεύμα ομόνοιας που έχει καλλιεργηθεί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ