ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αύριο στον ανακριτή οι 4 νταήδες για τον ξυλοδαρμό του Γάλλου τουρίστα

0

 Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι τέσσερις νεαροί που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου Γάλλου τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι θα υποστηρίξουν στην απολογία τους ότι δεν είχαν πρόθεση να του προκαλέσουν σοβαρή βλάβη, αλλά η κατάσταση ξέφυγε εξαιτίας της έντασης.

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, όταν ένας από τους νεαρούς Κρητικούς άρπαξε ένα μπουκάλι αλκοόλ που κρατούσε ο Γάλλος και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MEGA.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του Γάλλου τουρίστα – «Από το κεφάλι έχανε πολύ αίμα, νομίζαμε ότι ήταν πεθαμένος»

«Έξω από το μαγαζί έγινε ο διαπληκτισμός και είδαμε τον άνθρωπο να είναι πεσμένος μέσα στα αίματα. Τον χτύπησαν με μπουκάλι τον Γάλλο τουρίστα», αναφέρει στο newsit.gr εργαζόμενος σε επιχείρηση του Ρεθύμνου για τον άγριο ξυλοδαρμό του 36χρονου την Κυριακή (01/09).

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Γάλλος τουρίστας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο, από τέσσερις νεαρούς, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν για «πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία», καθώς και για «παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων».

«Είχε και αυτός την παρέα του δεν ήταν μόνος του. Το περιστατικό έγινε γύρω στις τέσσερις το πρωί. Οι δύο παρέες είχαν φύγει από το μαγαζί, είχε τελειώσει η διασκέδασή τους, αλλά κάτι συνέβη έξω και προκάλεσε την αναστάτωση όπου διαπληκτίστηκαν και παίξανε ξύλο.

Οι Γάλλοι δεν είχανε πιει όλο το μπουκάλι και το είχανε πάρει μαζί τους από το μαγαζί και καθώς φεύγανε το κρατούσανε. Τότε η παρέα των τεσσάρων το άρπαξε, το έσπασε και χτυπούσαν τον 36χρονο Γάλλο στο κεφάλι με αυτό», περιγράφει στο newsit.gr o ίδιος άνθρωπος.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ