ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος - Ένα στολίδι για την τοπική κοινωνία

0

Ο Δήμος Μυλοποτάμου με χαρά ανακοινώνει ότι οι εργασίες ανακαίνισης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες. Ο ανακαινισμένος σταθμός θα αποτελέσει πραγματικό στολίδι για την εκπαιδευτική κοινότητα, διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Η ανακαίνιση του βρεφονηπιακού σταθμού αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ασφαλούς, ευχάριστου και δημιουργικού χώρου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά και το προσωπικό. Παράλληλα, στο πλαίσιο των εργασιών πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την αύξηση της δυναμικότητας του σταθμού, επιτρέποντας την υποδοχή περισσότερων παιδιών. Με αυτές τις βελτιώσεις, ο σταθμός θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αγκαλιάζοντας περισσότερες οικογένειες και προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον φροντίδας.

Κατανοούμε την αγωνία των γονέων και την προσμονή τους για την ολοκλήρωση του έργου. Ωστόσο, κάθε νέο έργο απαιτεί τον απαραίτητο χρόνο για να παραδοθεί με όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόησή σας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Πολύ σύντομα ο βρεφονηπιακός σταθμός θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους και να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης λειτουργίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στη συνεχιζόμενη προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ