ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο Κοινωνικών Δομών Δήμου Ρεθύμνης στους Υποστηρικτές της Βραδιάς Αλληλεγγύης & Αλληλοϋυποστήριξης

0

Μια εκδήλωση – έμπρακτη κατάθεση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, μοιράστηκαν οι Ρεθυμνιώτες το βράδυ της  Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, συνδράμοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρεθύμνης.

Την πρωτοβουλία  της δημοτικής Κοινωνικής Υπηρεσίας/  Γραφείο Κοινωνικών Παροχών  για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου (Σύμπραξη Δήμου Ρεθύμνης & ΑμΚΕ ‘Ξένιος Ζευς’) στήριξαν αφιλοκερδώς  οι αγαπητοί στην κοινωνία της Κρήτης  καλλιτέχνες  Μανώλης Κονταρός και Στέλιος Σταματογιαννάκης  με τα συγκροτήματα τους  καθώς και  ταλαντούχοι χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου  «Χοροκρήτες».

Οι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία στην πρόσκληση των διοργανωτών, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής που θα διατεθούν από τις κοινωνικές δομές του Δήμου  σε ευάλωτους οικονομικά και κοινωνικά συνανθρώπους μας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου& το Τμήμα  Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας,  το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Δομή Παροχής Συσσιτίου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ευχαριστούν θερμά όσους συνέβαλαν ανιδιοτελώς στην πραγματοποίηση της Βραδιάς Αλληλεγγύης και ειδικότερα :

  • Τους δημοφιλείς Κρητικούς Καλλιτέχνες Στέλιο Σταματογιαννάκη και  Μανώλη Κονταρό με τους συνεργάτες τους.
  • Τους χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου  «Χοροκρήτες».
  • Τα  Super-Market «Παυλάκης»,  για την εκ μέρους τους ευγενική χορηγία  νερού που προσφέρθηκε στους συμμετέχοντες και καλεσμένους.
  • Τους  Ραδιοφωνικούς  Σταθμούς «Στούντιο Ρέθυμνο 9.80» , «Team Fm  102» «Fly  fm 95,9» και τα «Πολιτικά Κρήτης»  για την αφιλοκερδή προβολή της εκδήλωσης.
  • Τα Μέλη του τοπικού παραρτήματος  Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στο χώρο της εκδήλωσης και τη διαρκή προσφορά τους για παροχή   βοήθειας  σε περίπτωση ανάγκης.

Ειλικρινείς ευχαριστίες κατατίθενται και σε όλους τους συμπολίτες που υποστήριξαν  τη συγκεκριμένη  κοινωνική εκδήλωση με την παρουσία και την προσφορά τους αλλά και όλους όσοι στηρίζουν συστηματικά και με περίσσια ευαισθησία και ανθρωπισμό τις κοινωνικές δομές του Δήμου, οι οποίες διαχειρίζονται καθημερινά την αυξητική τάση των κοινωνικών αναγκών και , κατά συνέπεια, των ωφελούμενων από τις υπηρεσίες που παρέχουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ