ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος - Είχε δεχθεί 4 σφαίρες και ακρωτηριασμό της γλώσσας

0

Τον κίνδυνο για την υγεία του φαίνεται να ξεπερνά ο 69χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο μετά την επιτυχημένη προσπάθεια αποσωλήνωσης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης.

Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης εναντίον του 69χρονου, που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες και ακρωτηριασμό της γλώσσας του, ο ίδιος κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Είναι ξύπνιος και διατηρεί τις αισθήσεις του

Την είδηση επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr o διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης λέγοντας ότι «ο ασθενής αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί, πλέον είναι ξύπνιος και διατηρεί τις αισθήσεις του. Παραμένει υπό παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ευελπιστούμε ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση του θα βελτιώνεται. Ωστόσο, πρόκειται για ένα βαρύ περιστατικό».

Το χρονικό της επίθεσης στον κτηνοτρόφο

Στις έξι το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου 2024, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στο κτηνοτρόφο και τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές με τη μια από τις σφαίρες να καρφώνεται στη σπονδυλική του στήλη. Στη συνέχεια και επειδή ο κτηνοτρόφος δεν σιωπούσε προχώρησαν στον ακρωτηριασμό της γλώσσας του.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του οικείου περιβάλλοντος του θύματος, αλλά και από ανθρώπους που ήταν κοντά στο μαντρί την ημέρα του περιστατικού.

Ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δίνεται στο περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα με θύμα τον 26χρονο γιο του κτηνοτρόφου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άνδρες οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είχαν λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ από έναν 50χρονο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ