ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Θερμή υποδοχή στους Δήμους Μυλοποτάμου και Αγ. Βασιλείου για τον Παύλο Πολάκη

0

Είχε επαφές με τους Δημάρχους Γιώργη Κλάδο και Γιάννη Ταταράκη αντίστοιχα και συζήτησε με τις δημοτικές αρχές τα ζητήματα κάθε περιοχής. 

Στο Μυλοπόταμο έγινε επίσης συγκέντρωση στελεχών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου και συζητήθηκαν τα θέματα της περιοχής ενώ ο ίδιος ανέπτυξε τις πολιτικές θέσεις του ενόψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών. 

Στον Δήμο Αγίου Βασιλείου ο Δήμαρχος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, επεσήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και η περιοχή ειδικότερα, ζητήματα τα οποία γνωρίζει και ο ίδιος ως συντοπίτης.

Επίσης ο κ. Ταταράκης ενημέρωσε τον κ. Πολάκη για τις προτεραιότητες του Δήμου και το πρόγραμμα του στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι βασική αρχή της διοίκησης του Δήμου είναι η ενότητα για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος και οι παρευρισκόμενοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλό αγώνα.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη πλευρά αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του κόμματος και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ