ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τους «αδελφούς αιμοδότες» Fratres Fabbrica, Πίζα Ιταλίας

0

  Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα μέλη του ΣΕΑ Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ από τους  Ιταλούς «αδελφούς αιμοδότες» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Τοσκάνης Fratres Fabbrica,  που ήρθαν στο Ρέθυμνο με σκοπό να συζητήσουν και να σχεδιάσουν από κοινού τις μελλοντικές τους δράσεις. Η συνάντηση υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική, καθώς ανταλλάξαν και οι δύο πλευρές πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, τόσο για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όσο και για τη δωρεά μυελού των οστών.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας των Ιταλών εθελοντών αιμοδοτών στο Ρέθυμνο, με ιδιαίτερη χαρά τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αιμοδοσίας, όπου ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τη λειτουργία του.

Η επίσκεψη αυτή ενίσχυσε περαιτέρω τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, προσφέροντας μια πολύτιμη ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας σχετικά με την αιμοδοσία και τις δράσεις που προωθούν τη δωρεά αίματος.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιταλούς φίλους μας για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην προώθηση αυτών των σημαντικών δράσεων.

Μία διεθνή συνεργασία, μία αδελφοποίηση που ξεκίνησε το 2021 με τον ιταλικό ΣΕΑ “Fratres Fabbrica” και τον ΣΕΑ Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ στη Fabbrica Πίζα Τοσκάνης της Ιταλίας.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ, μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ