ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μην αλλάζεις μόνο τους πολιτικούς, άλλαξε την πολιτική

0

Η περίοδος των εκλογών που διανύουμε, μετά από την δεκαετή εφαρμογή των μνημονικών πολιτικών μας βρίσκει ως κοινωνία εξουθενωμένους σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ζούμε την κατοχή που μας επέβαλαν οι αγορές και οι «εταίροι» ΕΕ και ΔΝΤ και οι συνέπειές της πλέον έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην κοινωνική και προσωπική ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Αρκεί μόνο να κοιτάξει κανείς τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να μπορέσει να διαπιστώσει ότι ο όρος γενοκτονία όπως καθορίστηκε από την Σύμβαση Διεθνούς Δικαίου ανταποκρίνεται επακριβώς στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση που ζει σήμερα ο Ελληνικός λαός. Με πολύ σύντομα στοιχεία ο αριθμός μετανάστευσης των Ελλήνων προς αναζήτηση εργασίας και καλύτερης διαβίωσης ξεπερνά τις 600.000, η ανεργία έχει ξεπεράσει το 25%, οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων ενώ το επίπεδο φτώχειας ολοένα και αυξάνεται.

Μέσα σε αυτές όμως τις συνθήκες γεννιέται ξεκάθαρα η ανάγκη του Λαού να απαιτήσει την εθνική του ανεξαρτησία. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απελευθέρωση από την σημερινή κατοχή και εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας μέσα από την βάση του λαού. Η ανάγκη της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας είναι πιο ουσιαστική και πιο επιτακτική από ποτέ. Για να αποκτήσουμε την υπόστασή μας ως συγκροτημένος λαός και την αξιοπρέπειά μας σε όλα τα επίπεδα της ζωή μας.

Το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) που δημιουργήθηκε μέσα σε αυτήν την κατοχή το 2011 για να βάλει τα θεμέλια για την Εθνική μας Απελευθέρωση, θεωρεί ως βασικό του στόχο την ενότητα του λαού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ανοίξαμε τον δρόμο της συνεργασίας με την συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές 2019 του ΕΠΑΜ και του ΑΚΚΕΛ.

Βάζουμε τα θεμέλια για την διεκδίκηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Παλεύουμε για την Ανεξαρτησία και την Υπερηφάνεια μας.

Για να πάρουμε πίσω όσα όλα αυτά τα χρόνια μας έκλεψαν εκμεταλλευόμενοι τον φόβο και την ανέχειά μας.

Στο ΕΠΑΜ όπως και στο ΑΚΚΕΛ οι υποψήφιοι είμαστε άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης και όχι επαγγελματίες πολιτικοί.

Το τελικό ζητούμενο είναι να μάθει ο Ελληνικός Λαός με την είσοδό μας στο κοινοβούλιο ότι οι μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων αποτελούν πράξεις εσχάτης προδοσίας. Το ΕΠΑΜ έχει υποβάλλει ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2018 στον Άρειο Πάγο με στόχο την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και της Νομιμότητας και την τιμωρία των ενόχων.

Σε αυτές τις εκλογές περισσότερο από ποτέ πρέπει να μπουν στο κοινοβούλιο δυνάμεις που να προέρχονται από την Ελληνική κοινωνία και να λειτουργήσουν ανατρεπτικά ώστε να σταματήσει η κατοχή και να μην συνεχιστούν οι πολιτικές της γενοκτονίας που επιβάλλουν οι ξένοι φορείς (ΔΝΤ και ΕΕ). Σε αυτήν την προσπάθεια της ενότητας έχουμε πολλούς κοινωνικούς φορείς που ενισχύουν τον αγώνα μας ανοιχτά.

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ

Το κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Την Ομοσπονδία δανειοληπτών Ελλάδος με επικεφαλής τον Ευάγγελο Κρητικό.

Και σε αυτόν το Αγώνα που δίνουμε είμαι παρόν. Με κάθε τρόπο

Συμμετέχω ως υποψήφιος  με το ΕΠΑΜ

Και ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου.

Αυτές οι εκλογές μπορούν να αποτελέσουν την θρυαλλίδα για την απελευθέρωσή μας και την αξιοπρέπειά μας.

 

Μιχάλης Πατάτας 

Υποψήφιος στον Συνδυασμό 

ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ