ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Άραγε το πάθημα της Λιζ Τρας γίνεται μάθημα σε μας;

0

Η Λιζ Τρας ενημέρωσε τον βασιλιά Κάρολο ότι παραιτείται καθώς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το ΟΡΑΜΑ της. Η θητεία της κράτησε μόλις 44 ημέρες και η έγινε η πρωθυπουργός με την πλέον βραχύβια θητεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό θα συμβεί και στο δήμο μας, εάν η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ προσωπική φιλοδοξία για τη θέση του επικεφαλής αγνοήσει, ως ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, τη δημιουργία γερών θεμελίων ενός νέου συνδυασμού.

Με άλλα λόγια, ένας νέος συνδυασμός ΠΡΩΤΑ εξασφαλίζει έναν ΠΥΡΗΝΑ δημοτών που έχουν ΑΠΟΨΗ στο χώρο που δραστηριοποιούνται και ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ για το μέλλον του δήμου και ΜΕΤΑ εκλέγει τον επικεφαλής του από τον ΠΥΡΗΝΑ, με δημοκρατικές (μη στημένες) διαδικασίες, ως «ΙΣΟΣ» μεταξύ «ΙΣΩΝ».

Η ολοκλήρωση της στελέχωσης του συνδυασμού για τη συμμετοχή του στις εκλογές θα στηριχθεί στη μεγάλη ΕΛΚΤΙΚΗ δύναμη του πυρήνα, ο οποίος θα σηματοδοτεί την παράσταση νίκης.

Η πεπατημένη αντίληψη δημιουργίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ συνδυασμών που θα στηρίζονται σε κόμματα, σε κουμπάρους, σε «εξαργύρωση» υποχρεώσεων, σε εξαρτώμενους εργαζόμενους…περισσότερο εξυπηρετεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ φιλοδοξίες παρά εγγυάται την ΠΡΟΚΟΠΗ του δήμου, την επόμενη μέρα.

Και επειδή δεν είμαστε Άγγλοι (στο αίσθημα πολιτικής ευθύνης) για να παραιτούμαστε όταν βλέπουμε ότι αποτυγχάνουμε στην υλοποίηση του προγράμματος μας, τη «νύφη» την πληρώνουν ΠΑΝΤΑ οι δημότες για μια ολόκληρη θητεία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ