ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε φόρα ο ΟΦΗ και πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη του

0

Ο ΟΦΗ  μετά από αυτή την νίκη είναι στην 7η θέση με 12 βαθμούς και πλησιάζει στην εξάδα.

Ο αγώνας:

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 20’ , όταν ο Ουές έκανε το γύρισμα, ο Σαρδινέρο σούταρε, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και από κοντά ο Στάρτζεον πλάσαρε για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Νέιρα έκανε ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Χουτεσιώτη να διώχνει.

Ενώ στο 29’ ο ΠΑΣ απάντησε με τον Ελευθεριάδη, που πέτυχε γκολ, όμως ήταν σε αντικανονική θέση και έτσι δεν μέτρησε.

Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη καλή ευκαιρία. Ο Κάστρο έδωσε ωραία μπαλιά στον Λέο, που βρέθηκε σε καλή θέση όμως αστόχησε.

Με τη συμπλήρωση των 45’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε. Ο Ελευθεριάδης με πολύ ωραίο τελείωνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 1-1. Ο διαιτητής αρχικά ακύρωσε το τέρμα ως πιθανό οφσάιντ, ωστόσο ύστερα από έλεγχο VAR, διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης δεν ήταν εκτεθειμένος και έτσι το τέρμα μέτρησε και με το 1-1 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 65’ ο ο Νέιρα έκανε άστοχο σουτ, όμως δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Κάργα, με τον Τζήλο να καταλογίζει πέναλτι. Αφού έγινε συνεννόηση με το VAR, στο 68’ το εκτέλεσε ο Νέιρα κάνοντας το 2-1. Ο Νέϊρα μάλιστα πήγε και πανηγύρισε το γκολ στο πανό που είχε αναρτηθεί για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ