ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Βελονάκης: « Χάσαμε βαθμούς γιατί δεν είχαμε την τύχη μαζί μας»

0

Ποια είναι η γνώμη σου για όλη την κατάσταση που ζούμε αυτή την εποχή λόγω του Covid-19:

«Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση πρωτόγνωρη και είναι πολύ δύσκολο για όλους να ανταπεξέλθουμε, και από αποχή οικονομικής αλλά και ψυχολογικής όλο αυτό μας έχει κουράσει όλους. Από την πλευρά μας, εμείς δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός από υπομονή μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που όλοι θέλουμε».

Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να αρχίσουν ξανά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα:

«Νομίζω ότι ευκολά η δύσκολα θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά έστω και αν είναι ένας γύρος. Όλες οι ομάδες  έχουν βάλει κάποια χρήματα, άλλες πολλά άλλες λίγα και δεν γίνεται να χαθούν. Αν δεν ξεκινήσουν πολλές θα είναι οι ομάδες που την επόμενη χρονιά δεν θα θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεχτικά από τους αρμοδίους».

Πόσο δύσκολη είναι η θέση του επιθετικού και τι πιστεύεις ότι χρειάζεται να έχει κάποιος για να καθιερωθεί σε αυτή την θέση:

«Η θέση του επιθετικού θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολη διότι πάνω από όλα χρειάζεται το γκολ και αν δεν υπάρχει αυτό δύσκολα καθιερώνεσαι. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους συμπαίκτες βέβαια, αλλιώς μονός δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».

Μίλησε μας λίγο για την ομάδα σου τον Αστέρα, για την παρουσία του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και για τον στόχο σας την φετινή σεζόν :

«Φέτος βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν τον Αστέρα που ξέρουμε όλοι την ιστορία του. Είναι μια από τις καλύτερες στο Ρέθυμνο και φέτος κάναμε μια καλή αρχή αλλά δεν έχουμε καταφέρει να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα γιατί δεν είχαμε την τύχη μαζί μας. Χάσαμε δύο αγώνες στο 93΄ αλλά ίσως να μην ήμασταν 100% σοβαροί και για τα 93 λεπτά του αγώνα».

Ποια θεωρείς την μεγαλύτερη σου επιτυχία στο ποδόσφαιρο και ποια στιγμή είναι αυτή που σου έχει μείνει είτε για καλό λόγο είτε για κακό:

«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι την χρονιά που ήμουν στην ΑΕΜ και που σπάσαμε όλα τα ρεκόρ του Ρέθυμνου. Εγώ προσωπικά έσπασα ένα ιστορικό ρεκόρ για το Ρέθυμνο, καθώς βγήκα πρώτος σκόρερ με 50 γκολ. Επίσης όταν έκανα ντεμπούτο με την Επισκοπή στη Β΄ Εθνική αν και  συνδυάστηκε με μια άτυχη στιγμή, καθώς  δέχτηκα κόκκινη κάρτα, αλλά το προσπέρασα και συνέχισα».

Πιστεύεις ότι μπορεί μια ομάδα από το Ρέθυμνο να πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες κατηγορίες τα επόμενα χρόνια:

«Νομίζω είναι πάρα πολύ δύσκολο το Ρέθυμνο να έχει μια ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί για να κρατηθείς εκεί χρειάζεται ένα άτομο το οποίο να είναι πάρα πολύ δυνατό οικονομικά και επίσης χρειάζεσαι τον  κόσμο για να γεμίζει κάθε Κυριακή το γήπεδο ώστε να βγαίνουν κάποια έξοδα για την ομάδα. Προς το παρόν μια ομάδα που ίσως να καταφέρει να παραμείνει είναι η Επισκοπή αλλά θέλει στήριξη από τον κόσμο του Ρεθύμνου».

Μια ευχή για τον κόσμο και όλα όσα περνάει αυτή την περίοδο:

«Ελπίζω να περάσει γρηγορά όλη αυτή η κατάσταση και να κάνουμε λίγη ακόμη ΥΠΟΜΟΝΗ».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ