ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε γιορτινό κλίμα ο Αστέρας Ρεθύμνου- Μοιράζει δώρα στις γιορτές

0

Η ανακοίνωση:

«Σε εορταστικό κλίμα κινείται ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ όπως όλος ο πλανήτης, αναμένοντας την Γέννηση του Θεανθρώπου μα και την έλευση της νέας χρονιάς, με την ευχή όλων μας το 2021 να σημάνει την απελευθέρωση από τα δεσμά της λαίλαπας που μας ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Το πνεύμα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων αλλά και το χαρμόσυνο μήνυμα που στέλνουν σε όλους μας αυτές οι Άγιες Ημέρες πλημμυρίζουν την καρδιά και την ψυχή μας.

Πόσο μάλλον στις καρδιές των μικρών παιδιών που αποτελούν και τους μεγάλους… πρωταγωνιστές αυτών των ημερών. Δίχως δεύτερη σκέψη τα παιδιά έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και δεν θα μπορούσε ο οργανισμός του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ να μην μεριμνήσει ώστε να τις κάνει ακόμη πιο ευχάριστες, προσφέροντας μικρά δώρα, αλλά ανεκτίμητης αξίας.

Σε αυτό τον πλαίσιο λοιπόν, θα προβούμε σε δράσεις αυτές τις γιορτινές ημέρες για μικρούς και μεγάλους.

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία του με την Χριστουγεννιάτικη πλατφόρμα Magic Santa (www.magicsanta.gr.), όπου θα προσφέρει ευχάριστές στιγμές στα μικρά παιδιά της Ακαδημίας μας και όχι μόνο. Το Magic Santa αποτελεί την Χριστουγεννιάτικη πλατφόρμα, η οποία δίνει την δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει μια προσωποποιημένη ταινία από το Άη Βασίλη, υψηλής ποιότητας, που θα καθηλώσει κάθε παιδί.

O Αστέρας Ρεθύμνου λοιπόν, κάνει δώρο μια προσωποποιημένη ταινία στα παιδιά του τμήματος Κ6 της Ακαδημίας μας και θα τους δώσει και ένα μικρό δώρο στο καθένα.

Επιπλέον, δράση… ανέλαβαν και οι ποδοσφαιριστές της Ανδρικής μας ομάδας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, όπου θα στείλουν μηνύματα και ευχές προς τα παιδιά του τμήματος της Κ8 της Ακαδημίας μας

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Παράλληλα και σε συνεργασία με την Χριστουγεννιάτικη πλατφόρμα Magic Santa ανοίγουμε την αγκαλιά μας στα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, όπου επίσης έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια προσωποποιημένη ταινία που θα συνοδεύεται με ένα μικρό δώρο.

Επιπλέον, οι ποδοσφαιρίστριες της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ που περιμένει να αγωνιστεί στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ, μαζί με ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας socca έχουν ετοιμάσει βίντεο με ευχές, ξεχωριστά για κάθε παιδί.

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ MAGIC SANTA
Τέλος, σύμφωνα με την συνεργασία μας με την Magic Santa, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους γονείς – ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην Ακαδημία μας ή όχι – να έχουν έκπτωση 10% χρησιμοποιώντας τον κωδικό asterasreth10 και να δημιουργήσουν για τα παιδιά τους αυτή την απίστευτη προσωποποιημένη ταινία. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορείτε να δείτε ενδεικτικές ταινίες, επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό τόπο www.magicsanta.gr.

Ο κωδικός asterasreth10 ισχύει για όλους τους γονείς, τους προπονητές και φίλους σα»ς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ