ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Κυριακόπουλος: «Ό,τι δουλεύουμε τόσο καιρό το είδαμε στο γήπεδο…»

0

Ο Αστέρας Ρεθύμνου πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με την 2η νίκη στην Women’s Football League.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κυριακόπουλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα, σημειώνοντας το γεγονός πως για πρώτη φορά αγωνίστηκαν όλες μαζί οι ξένες ποδοσφαιρίστριες μας, ενώ σχολίασε και την επιστροφή της Μπετανκούρ.

«Η ανησυχία μας πριν τον αγώνα είχε να κάνει με τον ρυθμό. Όμως, είχαμε αρκετά διαστήματα μέσα στο ματς με καλό ρυθμό και τακτικά βγάλαμε πολλά πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Είμαστε ευχαριστημένοι γενικότερα και βάσει της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής, ενώ να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά από την αρχή του καλοκαιριού βρέθηκαν όλες μαζί οι μεταγραφές μας στο γήπεδο. Ό,τι δουλεύουμε τόσο καιρό το είδαμε και μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δρόμο ακόμα και δουλειά, αλλά είχαμε αρκετά διαστήματα που εξυπηρετήσαμε και το σύστημα και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Είναι πολύ ευχάριστη είδηση η επιστροφή της Μπετανκούρ μετά από τόσους μήνες δουλειάς. Πέρα από την καλή της εμφάνιση και την απόδοση της, έπαιξε χωρίς την παραμικρή ενόχληση και αυτό μας ευχαριστεί διπλά. Αντίθετα, μας ανησύχησε η ενόχληση που είχε η Ραμπέλλο, την οποία προφυλάξαμε στο β’ ημίχρονο».

Παράλληλα, μίλησε και για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, υπογραμμίζοντας:

«Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο ξεκίνημα του β’ γύρου. Ένα τελείως διαφορετικό ματς συγκριτικά με εκείνο του α’ γύρου, καθώς και οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν με αρκετά καινούρια πρόσωπα. Ούτως ή άλλως, για μας είναι μονόδρομος, πλέον, το να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ