ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου "Με απειλές και εντέλλεσθε δεν γίνεται παιδεία"

0

Το υπουργείο Παιδείας δρώντας καταχρηστικά μέσα στο καλοκαίρι, με σχετικό έγγραφο απειλεί για άλλη μια φορά όσους εκπαιδευτικούς αντιστέκονται στην διαδικασία της αξιολόγησης και συντάσσονται με την απεργία αποχή της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Η συζήτηση τού Υπουργείου ξεκινάει και ολοκληρώνεται σε ένα πλαίσιο απειλών, όπως ακριβώς και στους υγειονομικούς στα νοσοκομεία μας που κυριολεκτικά έχουν διαλυθεί.

Αυτή Την φορά απειλούν με περικοπές μισθών τους εκπαιδευτικούς, που δεν "συντάσσονται με τας εντολάς", παρόλο που μια τέτοια διαδικασία είναι ανυπόστατη νομικά. Η ανικανότητα και η αναλγησία της κυβέρνησης, εξαντλείται σε εκβιασμούς και απειλές για πολλοστή φορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, δεσμεύεται για μια φορά ακόμη στην κατάργηση αυτής της έωλης και υποκριτικής μορφής αξιολόγησης και διάλογο με όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς, ενισχύοντας την διδακτική και την παιδαγωγική διαδικασία.

Ως Ν.Ε. Ρεθύμνου και ΟΜ εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στηρίζουμε την διαμαρτυρία τής ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη στις 17/7 και ώρα 11 στα γραφεία των Διευθύνσεων εκπαίδευσης ζητώντας την απόσυρση της απαράδεκτης εγκυκλίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ