ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής χειμώνα ο Αστέρας Ρεθύμνου, μεγάλο διπλό ο Ποσειδώνας

0

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία επικράτησε του Τάλως Μελιδονίου εκτός έδρας με 0-2 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή με 37 βαθμούς, με το Μελιδόνι να μένει στους 22 και να έχει παράπονα από την διαιτησία. 

Ο Βελονάκης στο 17’, έπειτα από υπέροχη κάθετη του Γερωνυμάκη άνοιξε το σκορ,  ενώ ο Γύπαρης στο 78’, με ασίστ του Ρότζεν, εξασφάλισε το «τρίποντο». Στο 63’ ο Σκαράκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Τάλω με 10 παίκτες. 

Στο ματς που διεξήχθη στα Μισίρια ο Ποσειδώνας Γερανίου στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 1-3 την Δόξα Πλατανέ φτάνοντας έτσι στους 21 βαθμούς, αφήνοντας της Δόξας στους 19! 

 

Στο 10ο λεπτό ο Σπανίδης με πέναλτι έγραψε το 0-1,  ενώ τρία λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Σ. Δελήμπαση ο Φραχόλι με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βλαστός έβγαλε στο 25' τη σέντρα από δεξιά, με τον Κούσμινα να στρώνει την μπάλα μπροστά του με το κεφάλι και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βλαστός ο οποίος με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-3.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ