ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Επισκοπή Κ20

0

Το ματς:

Στο 18ο δευτερόλεπτο ο Χίντρι πρόλαβε την έξοδο του Ανωμεριανάκη στο όριο της μεγάλης περιοχής όμως προ της εστίας, οι αμυντικοί της ομάδας μας παραχώρησαν κόρνερ.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 4′ ο Χίντρι με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ανωμεριαννάκη, ανοίγοντας το σκορ για τον Ηρόδοτο.

Στο 15 το σουτ του Μεργέμογλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 17 ο Καφετζής έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, ο Τζωρτζινάκης έπιασε την κεφαλιά-“ψαράκι” όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Στο 26′ ο Τσιλεδάκης εκτέλεσε ιδανικά ένα κόρνερ, ο Τζωρτζινάκης κέρδισε έξυπνα την κεφαλιά στο α’ δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά της εστίας ισοφαρίζοντας.

Στο 28 από ένα νέο κόρνερ του Τσιλεδάκη, οι αμυντικοί απομάκρυναν προς στιγμή αλλά ο Σέχου κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 38′ το τρομερό σουτ από 35 μέτρα του Μέτα έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 44′ από την καταπληκτική μπαλιά τους Σέχου, ο Μέτα μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή και πλάσαρε γράφοντας το 2-1.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 3-1: Στο 48′ οι ποδοσφαιριστές μας εκτέλεσαν πλασαριστά ένα φάουλ, ο Τσιλεδάκης σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 3-2: Στο 58′ από το απευθείας φάουλ του Βλαχάβα, ο Ανωμεριανάκης έδειξε να αιφνιδιάζεται με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 60′ ο Ανωμεριανάκης “πήρε το αίμα” του πίσω με μια αποφασιστικής σημασίας απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Κιόσα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 4-2: Στο 63′ ο Τζωρτζινάκης ανατράπηκε καθαρά από τον Καρτάκη (δέχθηκε και κίτρινη κάρτα). Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα επιτυγχάνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 79′ από την καταπληκτική κάθετη του Μεργέμογλου, ο Τζωρτζινάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Τουμπάκη, όπου προσπάθησε να τον τριπλάρει με τον πορτιέρε του Ηροδότου να αποσοβεί τον κίνδυνο.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 5-2: Από την εξαιρετική κάθετη του Τζαμτζίου, ο Καφετζής έτρεξε ταχύτατα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Τουμπάκη όπου τον πλάσαρε ιδανικά και χρίστηκε σκόρερ.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Ρ., Λιοδάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ20 (Καραδάκης): Ανωμεριανακης, Μουτσάι (70′ Φραγκιαδάκης), Αγγελόπουλος, Τσιλεδακης (56′ λ.τ. Τζαμτζίου), Μέτα, Τραϊτοράκης, Τζωρτζινάκης Πεκίνι (85′ Κανανάι), Σέχου, Μεργέμογλου, Καφετζής.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ξυδάκης): Τουμπάκης, Ταφάνι, Κλάδος, Τσιντάρης, Σουέντ, Καρτάκης, Κιόσα (78′ Παναγιωτάκης), Μπουγάς, Γκίκας, Χίντρι, Βλαχάβας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ