ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε τους Χρυσαφόπουλους η Δόξα Πλατανέ

0

Η ανακοίνωση:

«Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κώστα και Χρυσόστομο (Τόμυ) Χρυσαφόπουλο.

Η αξία του Κώστα Χρυσαφόπουλου είναι δεδομένη και εξαιρετικά υψηλή, έχοντας αποδείξει τις ικανότητες του κατά την παρουσία του στην Κρήτη σε ΑΕ Νεάπολης, Αστέρα και Άρη Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΡ αντίστοιχα). Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός (γεν. 10/6/97) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ακαδημία 2002 Καρπενησίου, Αίολο Καρπενησίου (Δ’ Εθνική), Κ15, Κ17, Κ19 ΠΑΕ Λαμίας, Οπούντιο Μαρτίνο (Γ’ Εθνική), Φωκικό (Γ’ Εθνική) και ΠΑΕ Αιγινιακού (Football League) πριν μετακομίσει στην Κρήτη από το 2019 και έπειτα.

Μαζί του θα βρίσκεται, πλέον, ως συμπαίκτης και ο αδερφός του, Χρυσόστομος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος είναι 22 ετών (γεν. 2/3/2000) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερό μπακ. Ξεκίνησε από τον Αίολο Καρπενησίου και εν συνεχεία σε ΑΠΟΚ και Παναγραφιωτικό, πριν γίνει μέλος των τμημάτων Κ19 και Κ20 της ΠΑΕ Λαμίας. Έπειτα μετακόμισε στον Διαγόρα Πολυδρόσου (Α’ Φωκίδας) και εν συνεχεία στον Ευρυτανικό (Α’ Φθιώτιδας), πριν ταξιδέψει για την Κρήτη και την ομάδα μας.

Η Δόξα Πλατανέ καλωσορίζει τον Κώστα και τον Χρυσόστομο Χρυσαφόπουλο στην οικογένεια της, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ