ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ανακάλεσε τη μήνυση σε βάρος του Λ. Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου

0

Τη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη ανακάλεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος". Η ανάκληση όπως επισήμανε μιλώντας στο Cretalive η δικηγόρος του κ. Ελένη Σαμαριτάκη έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα που είχε αναλάβει και την προανάκριση μετά το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό.

Η κ. Σαμαριτάκη σημείωσε ακόμη ότι η απόφαση του εντολέα της να ανακαλέσει τη μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη έγινε μετά τη διατύπωση της ειλικρινούς συγγνώμης από τον πρώην υπουργό.

Ο υπάλληλος του αερολιμένα διευκρίνισε η δικηγόρος επιθυμεί να αποκατασταθούν τα πράγματα, καθώς με τη δημοσιοποίηση του βίντεο αναφέρθηκαν πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του επισημαίνει ότι δεν χτυπήθηκε και δεν ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην υπουργό. Το επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως "ατυχές περιστατικό" το οποίο μάλιστα είναι σύνηθες για τους εργαζομένους στο αεροδρόμιο. Ο υπάλληλος ο οποίος δεν γνώριζε τον κ. Αυγενάκη αντιμετώπισε τον πρώην υπουργό όπως τον οποιοδήποτε άλλο επιβάτη με τον οποίο είχε μια έντονη στιγμή.

Ο κ. Βαζούρας χαρακτηρίζει ως  «ατυχές περιστατικό» το επεισόδιο και  «ένταση της στιγμής». Κάτι που είναι «σύνηθες» για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο και δηλώνει πως «πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές».

Έτσι, μετά τη δημόσια συγγνώμη του Λευτέρη Αυγενάκη ο ίδιος θεωρεί το μεταξύ τους συμβάν λήξαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον υπάλληλο με ανάρτησή του στο Twitter:

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ