ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σάλος με τον ξυλοδαρμό της οικογένειας τουριστών από παρέα Κρητικών - Τι λένε τα θύματα

0

Ήδη φέρονται να έχουν αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα ως δράστες - Οι συγγενείς από τα Ανώγεια και το ενδιαφέρον της Όλγας Κεφαλογιάννη

Μεγάλες διαστάσεις, παρέμβαση του Υπουργείου Τουρισμού και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση  που, όπως έγραψε το cretalive, δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μπαρ του Ηρακλείου μια οικογένεια τουριστών που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη. Όπως αποκαλύπτουν τα θύματα, οι νεαροί δράστες, κρητικοί όλοι, φέρονται να χτύπησαν όχι μόνο τον 49χρονο πατέρα και το γιο του, αλλά ακόμα και την 41χρονη σύζυγο και την 14χρονη κόρη τους!

Όπως γράψαμε, σοβαρότερα όλων τραυματίστηκε ο 49χρονος Ελληνοκαναδός, ο οποίος μάλιστα έχει καταγωγή από την περιοχή των Ανωγείων. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νοσοκομείο, η ζημιά που έχει υποστεί από τον ξυλοδαρμό ο άνδρας είναι μεγάλη και θα χρειαστεί πιθανότατα κι άλλη επέμβαση και πολυήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, η 5μελής οικογένεια (πατέρας, μητέρα, δύο γιοι και το κορίτσι) - οι οποίοι αγαπούν πολύ την Κρήτη και την επισκέπτονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο - βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα της επίθεσης που δέχτηκαν, "άνευ λόγου" όπως υποστηρίζουν.
Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, η μητέρα κι ένας από τους γιους ανέφεραν ότι το επεισόδιο ξεκίνησε όταν θέλησαν να αποχωρήσουν από το μπαρ που διασκέδαζαν. Τα τρία από τα 5 μέλη της οικογένειας είχαν ήδη βγει έξω, ενώ ο πατέρας και ο ένας από τους γιους έμειναν πίσω για να πληρώσουν το λογαριασμό. Όταν πήγαν και αυτοί να φύγουν, κάποιος από την μεγάλη - όπως λέγεται - παρέα των Κρητικών έκαψε, κατά λάθος, με το τσιγάρο τον 49χρονο πατέρα στην πλάτη. Τότε ο τελευταίος στράφηκε στο νεαρό με το τσιγάρο και του έκανε παρατήρηση (με όμορφο τρόπο, όπως επισημαίνεται από την πλευρά της οικογένειας) να προσέχει τις κινήσεις του.
Αυτό φαίνεται να ήταν η "σπίθα" που προκάλεσε την οργή των κρητικών, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν με μένος όχι μόνο τον πατέρα και τον γιο, αλλά ακόμα και τη 41χρονη γυναίκα και το 14χρονο κορίτσι, που επιχείρησαν να τους σταματήσουν. Επικράτησε πανικός, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πλήθος συγγενών στο Νοσοκομείο - Το ενδιαφέρον της Υπουργού Τουρισμού

Το ζευγάρι που επισκέπτεται τακτικά την Κρήτη, λόγω και καταγωγής, δεν θα μπορούσε να φανταστεί την άσχημη τροπή που θα έπαιρναν οι διακοπές τους

Η είδηση του ξυλοδαρμού της οικογένειας και ο σοβαρός τραυματισμός του 49χρονου πατέρα, σήμανε "συναγερμό" και στην περιοχή των Ανωγείων, τόπο καταγωγής του τελευταίου. Πλήθος συγγενών έσπευσε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο μετέβη και εκπρόσωπος του ΕΟΤ, ενώ με την οικογένεια έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επικοινωνήσει και η ίδια η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κάποιοι από τους δράστες ήδη έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα, μέσω φωτογραφιών που τους επιδείχθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ενδεικτικές της αγριότητας του ξυλοδαρμού είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Cretalive:

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ