ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετον Κ. Πολύχρονο θα πορευτεί την νέα σεζόν η Ε.Α.Π.

0

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ανακοινώνει την ανάθεση στον Κώστα Πολύχρονο της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023.

Ο Κώστας Πολύχρονος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa C, αποτελεί μέλος της ομάδας μας τα τελευταία 8 χρόνια, γνωρίζοντας και συμβαδίζοντας με τα όνειρα, το όραμα και την φιλοσοφία μας. Είτε αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός μέχρι πέρυσι, είτε δουλεύοντας από το 2015 ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας, είτε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας την σεζόν 2021-2022.

 

Κώστα, σου ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα και θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να έρθουν επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα μας.

 

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Κώστα Πολύχρονο, ο ίδιος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Έπειτα από την ιδιότητα μου ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και την περυσινή συνδυαστική ενασχόληση μου ως άμεσος συνεργάτης του κόουτς Φίλιππου Μουρτζανού, φέτος μου δίνεται μια νέα πρόκληση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, για την ευκαιρία που μου δίνουν να αναλάβω το τιμόνι της ομάδας που υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής! Τα «θέλω» και η φιλοσοφία μου δεν αλλάζουν. Αρχικά θέλουμε η ομάδα μας είναι μια οικογένεια, με σεβασμό στον συμπαίκτη και στον αντίπαλο και μετά να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα θα δουλέψουμε στις προπονήσεις. Όπως «πέσαμε» έτσι επιβάλλεται και να σηκωθούμε! Θα συνεχίσω να υπηρετώ το όραμα και την φιλοσοφία της ομάδας μας, να στηρίζει στα δικά της παιδιά και να τα αναδεικνύει. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Το βιογραφικό του Κώστα Πολύχρονου

Ο Κωνσταντίνος Πολύχρονος, έχει γεννηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 1984 και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa C’. Επιπλέον έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2014 στο Ατσιπόπουλο και εκ τότε συνεργάζεται αδιάλειπτα με την Ακαδημία της Ε.Α.Π. Τη σεζόν 2021-2022 αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του κόουτς της ανδρικής μας ομάδας, Φίλιππου Μουρτζανού.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, για να φορέσει στην συνέχεια την φανέλα των ΑΟΝ Αστέρας, Αγία Ελεούσα, Καπανδρίτι, Δάφνη Π. Φαλήρου, Ακούμια, Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων. Από το 2015 και μέχρι πριν από λίγους μήνες (Απρίλιος 2022) φορούσε αδιάλειπτα την φανέλα της ομάδας μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ