ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει με το γνωστό δίδυμο ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ηλία Ασπρομάτη και Μιχάλη Καλιγιάννη.

Ο Ηλίας Ασπρομάτης συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μας κάτι που δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει περάσει σχεδόν όλη του στην ζωή στον Αστέρα. Μάλιστα έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας ενώ τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα την σεζόν 2019-2020, πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣΡ το 2020. Την επόμενη χρονιά λάβαμε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής όπου μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδας μας διεκδικούσε την παραμονή της, ενώ πέρυσι τερματίσαμε στην 2η θέση, με 2 βαθμούς λιγότερους απο τον πρωταθλητή.

Η. Ασπρομάτης: «Δεν ήταν δύσκολο για μένα να συνεχίσω»

Μετά την συμφωνία ο Ηλίας Ασπρομάτης μίλησε στην σελίδα της ομάδα και ανέφερε τα εξής:

«Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να συνεχίσω στην ομάδα, αφού με τον Αστέρα σε συνδέουν πολλά. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική χρονιά, βασιζόμενη σαν ομάδα στην δική μας φιλοσοφία και στις δικές μας αρχές και θέλουμε φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα. Θα χρησιμοποιήσουμε ξανά μικρά παιδιά σε ηλικία για να τους δώσουμε την προοπτική να πετύχουν όλα αυτά που θέλουν πάνω στο ποδόσφαιρο».

Απο την άλλη ο Μιχάλης Καλλιγιάννης βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα μας με διπλό ρόλο (γυμναστής, βοηθός προπονητή).

Μ. Καλλιγιάννης: «Μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω στον Αστέρα»

Απο την πλευρά του ο Μιχάλης Καλλιγιάννης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδα μας:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου. Θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά μαζί με τον κύριο Ασπρομάτη να πετύχουμε τους στόχους μας. Αρχικά θέλουμε σε αγωνιστικό επίπεδο να πάμε καλύτερα σε σχέση με περύσι όπου τερματίσαμε στην 2η θέση και γενικά, κάθε χρονιά δίνουμε ό,τι έχουμε για να πηγαίνουμε καλύτερα και αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η ομάδα μας στηρίζεται σε παίκτες που προέρχονται απο τις ακαδημίες της ομάδας μας».

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαρική σεζόν».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ