ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Στ. Κασσελάκης: Το κράτος δεν μπορεί να είναι τόσο ανάλγητο και αδιάφορο

0

Έναν χρόνο μετά την επέλαση της καταστροφικής κακοκαιρίας Daniel, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τους κατοίκους στα Μεγάλα Καλύβια της Π.Ε. Τρικάλων, που επλήγησαν.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης o κ. Κασσελάκης τόνισε:

«Αυτό το κράτος, το μπάχαλο, που είναι το επιτελικό κράτος, δεν μπορεί να είναι τόσο ανάλγητο, τόσο αδιάφορο, και αυτοί του 41% που έχουν φάει χαστούκι στις ευρωεκλογές, και συνεχίζουν την κατρακύλα τους, ας έρθουν εδώ, μπροστά στον κόσμο αδιαμεσολάβητα να δώσουν απαντήσεις. Κάποιος κυβερνά αυτή τη χώρα. Πού είναι αυτός που κυβερνά αυτή τη χώρα;».

Συνάντηση πριν την τελευταία στάση της περιοδείας

Η συνάντηση έγινε παρουσία της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων και του προέδρου της Δημήτριο Κάβουρα. Μιλώντας ο κ. Κάβουρας είπε πως ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες κανένας δεν πήρε ούτε ένα ευρώ αποζημίωση για το σπίτι ή την αποθήκη που έπαθε ζημιά και χαρακτηρίστηκε πράσινο ή κίτρινο, ενώ έργα υποδομής και αντιπλημμυρικά ακόμα δεν έγιναν και οι κάτοικοι ζουν με το φόβο μιας νέας ολοκληρωτικής καταστροφής.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του κ. Κασσελάκη στη Θεσσαλία ήταν ο Βλοχός της Π.Ε. Καρδίτσας όπου είχε συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ