ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από άγριο επεισόδιο στις Καλύβες Αποκορώνου

0

 Ανείπωτη τραγωδία στις Καλύβες Αποκορώνου - Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 25χρονος ναυαγοσώστης, μετά από άγριο επεισόδιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 25 ετών, ναυαγοσώστης, σήμερα Τρίτη (11/6) σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων και παρά της αγωνιώδης προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς ο νεαρός άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν συμβεί το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα ένας έντονος διαπληκτισμός με κάποια άτομα στις Καλύβες Αποκορώνου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού.

Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, ωστόσο την ώρα του επεισοδίου, ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, όπου έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το επεισόδιο και προχώρησαν σε προσαγωγές. Την ίδια ώρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ