ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Καθημερινός ο «πόλεμος» της ασφάλτου στην Κρήτη - Ξεπέρασε ήδη τον τραγικό απολογισμό του 2023 ο αριθμός των νεκρών μέχρι και σήμερα

0

 Πριν καν ολοκληρωθεί ο Αύγουστος και στην  Κρήτη ο αριθμός των νεκρών της ασφάλτου έχει ξεπεράσει το άθροισμα των νεκρών για το 2023, καθώς με τον άτυχο 25χρονο από το χθεσινό τροχαίο μεταξύ Μαλάδων και Φοινικιάς, τα θύματα φτάνουν τα 34 στο νησί.

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στην άσφαλτο, τα λουλούδια για τη μνήμη νέων παιδιών ή και μεγαλύτερων, ένας πόλεμος που εκτυλίσσεται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης.  

Πριν καν συμπληρωθεί ο Αύγουστος, τα θύματα της Κρήτης σε τροχαία δυστυχήματα έχουν ήδη ξεπεράσει  αυτά του 2023 στο σύνολό τους. Αφού από τα 32 άτομα που έχασαν μέσα στο προηγούμενο έτος τη ζωή τους στην άσφαλτο, ήδη το νησί μετρά 34 νεκρούς….. με νεότερο θύμα, δυστυχώς έναν ακόμη νέο άνθρωπο. Τον 25χρονο που χθες ενεπλάκη σε τροχαίο σε περιοχή ανάμεσα στη Φοινικιά και στις Μαλάδες, το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες και ο ίδιος είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες  των γιατρών στο Νοσοκομείο, και παρά το ότι ο 25χρονος μπήκε στο χειρουργείο σχεδόν άμεσα. Η κατάστασή του που εξαρχής ήταν πολύ σοβαρή αν και υπήρξαν στιγμές που η ελπίδα ήταν ζωντανή, τελικά κατέληξε νωρίς σήμερα το πρωί βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα το αυτοκίνητό του δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες, και ο ίδιος που είχε υποστεί εκτεταμένα τραύματα κυρίως στην θωρακική και κοιλιακή χώρα, έφερε και εγκαύματα. Παρελήφθη από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο η σοβαρότητα των τραυμάτων του, δυστυχώς δεν άφησε πολλά περιθώρια ελπίδας.   

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί στον κεντρικό δρόμο στο ύψος του Βιολογικού Καθαρισμού. Ο χαμός του άτυχου 25χρονου του οποίου η οικογένεια διατηρεί κατάστημα εστίασης πολύ κοντά στο σημείο του τροχαίου, σήμερα πάγωσε όσους άκουσαν το μοιραίο και δεν είχαν ούτε λόγια παρηγοριάς να εκφράσουν .

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρύτερα ο 37χρονος οδηγός του άλλου οχήματος, ενώ τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά ήδη η τροχαία Ηρακλείου.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ