ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή Έναρξη με Μεγάλη Προσέλευση στην Έκθεση "Γη Μυλοποτάμου" στο Πέραμα

0

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια της  9ης Έκθεσης "Γη Μυλοποτάμου" στο Πέραμα, ενισχύοντας την προβολή των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξη της μοναδικής φιλοξενίας της περιοχής. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Περάματος ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μυλοποτάμου και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Πατέρας Ιωάννης από την ενορία Περάματος και ο Πατήρ Μιχαήλ.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επίσημους ενώ κατά το καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος Γεώργιος, ανέφερε τα εξής: «Στην Έκθεση "Γη Μυλοποτάμου" δεν αναδεικνύουμε μόνο τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, αλλά και τη φιλοξενία που χαρακτηρίζει τον τόπο μας. Πιστεύω ότι η σημερινή εκδήλωση θα αποτελέσει μια γέφυρα εξωστρέφειας, φέρνοντας τα προϊόντα μας πιο κοντά στην ελληνική και διεθνή αγορά. Με αυτή την προσπάθεια στοχεύουμε στην ενίσχυση της ανάπτυξης της περιοχής μας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους ανθρώπους και τα προϊόντα της Γης Μυλοποτάμου.»

Στη συνέχεια, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυλοποτάμου ακολούθησε τιμητική βράβευση των πρώην Προέδρων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Μυλοποτάμου. Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη προσφορά τους στο τόπο στους κάτωθι:

  • Αντωνάκης Ζαχαρίας του Εμμανουήλ, πρώην Πρόεδρος κοινότητας Περάματος.
  • Δασκαλάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.
  • Λαδιανός Αντώνιος του Νικολάου, πρώην Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΙΚΕΜΥ.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν οι κάτωθι: ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος Γεώργιος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Χνάρης Εμμανουήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Βάμβουκας Μιχαήλ, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Σαρρής Μιχαήλ, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μυλοποτάμου κ. Κιαγιάς Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Μυλοποτάμου (κ. Αστρινός Νύκταρης, κ. Λαδιανός Ζαχαρίας, κ. Βουκάλης Ιωσήφ, κ. Καλυβιανάκης Εμμανουήλ), ο Διοικητής Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γαράζου κ. Παλιεράκης Ηλίας, ειδικοί σύμβουλοι Δήμου Μυλοποτάμου (κ. Κόκκινος Δημήτριος , κ. Σκλαβάκης Εμμανουήλ, κα Κουτάντου Ειρήνη, κ. Παύλος Νικηφόρος), ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Ρουμπάκης Μηνάς και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ρεθύμνου (κ. Γιώργος Παπαδόσηφος και κ. Παυλάκης Εμμανουήλ), καθώς και οι πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου.

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, όπου δέχτηκαν θερμή φιλοξενία από τους εκθέτες. Η βραδιά κορυφώθηκε με μια εντυπωσιακή συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του Αναστάσιου Ράμμου, προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες μοναδικές στιγμές διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ