ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

TUI: «Σαρώνει» η Κρήτη στις φθινοπωρινές διακοπές – Έως 23 Νοεμβρίου η σεζόν με 39 επιπλέον πτήσεις

0

Δύο Ελληνικά νησιά, η Κρήτη και η Κως, είναι ανάμεσα στους  κορυφαίους προορισμούς του συνόλου των ταξιδιωτών της TUI για φθινοπωρινές διακοπές, για τις οποίες η ζήτηση αναπτύσσεται σε πρωτοφανείς ρυθμούς, υπογραμμίζει ο CEO της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert.

Ο κ. Baumert δήλωσε ότι πρώτος προορισμός για αυτό το φθινόπωρο είναι η Αττάλεια και η Τουρκική Ριβιέρα. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Μαγιόρκα, στην τρίτη η Κρήτη και στην τέταρτη η Κως. Επιπλέον, μεγάλη αύξηση καταγράφεται και στη ζήτηση για διακοπές στη Χουργκάντα, Φουερτεβεντούρα, Ρόδο, Φάρο, Γκραν Κανάρια και Μάρσα Αλάμ. Εκτός από την Αττάλεια, η Χουργκάντα ​​και η Μάρσα Αλάμ έχουν τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης το φθινόπωρο.

«Οι ζεστές θερμοκρασίες και η εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης κάνουν την Τουρκία ιδιαίτερα ελκυστική για οικογένειες», τόνισε το αφεντικό της TUI Γερμανίας.

Προκειμένου να επεκτείνει τη σεζόν, η TUI έχει προσθέσει συνολικά 65 επιπλέον πτήσεις με 12.300 θέσεις με την TUI Fly.

Στην Κρήτη η σεζόν θα διαρκέσει φέτος έως τις 23 Νοεμβρίου με 39 επιπλέον πτήσεις. Επέκταση της σεζόν προβλέπεται επίσης στη Ρόδο, την Κω, το Νταλαμάν, τη Τζέρμπα και την Enfidha, σύμφωνα με τον κ. Baumert.

Ο τουρ οπερέιτορ επιδιώκει να επωφεληθεί από την πτώχευση του FTI έχοντας διασφαλίσει ένα «γενναίο αριθμό επιπλέον quota».

Μόνο για τις φθινοπωρινές διακοπές, η TUI προσφέρει 75.000 επιπλέον θέσεις αγοράζοντας επιπλέον χωρητικότητα μετά την πτώχευση του FTI, υπογράμμισε ο κ. Baumert. Άλλωστε, όπως είχε επισημάνει ο CEO της TUI ΑG, Sebastian Ebel, κατά την παρουσίαση των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου, η κατάρρευση του FTI έφερε πολυάριθμους νέους πελάτες στην TUI. Στο μέλλον η εταιρία θα επιδιώξει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι των οικονομικών διακοπών στις οποίες κυριαρχούσε ο FTI.

tornosnews.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ