ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ναταλία Χατζηγιαννίδου: «Συνθήκες που θέλει να δουλεύει κάθε παίκτρια – Δεν μας αγχώνει το Κυριακάτικο ματς»

0

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» της Κυριακής (6/3 – 15.00) έχει ξεκινήσει, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την ΑΕΚ Μεσολογγίου, στο γήπεδο της Σοχώρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Στο πλέον σημαντικό ματς για την ομάδα μας, το ντεμπούτο της αναμένεται να κάνει το «τοτέμ» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών και της Εθνικής ομάδας, Ναταλία Χατζηγιαννίδου. Στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρθηκε στη… λαχτάρα της να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση, ενώ τόνισε τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα της ομάδας, σημειώνοντας το οικογενειακό κλίμα. «Έχουν περάσει αρκετοί μήνες απ' την τελευταία παρουσία μου στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαι χαρούμενη που θα κάνω πάλι αυτό που τόσο αγαπώ.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα μου και να προσφέρω και εγώ για την επίτευξη του στόχου. Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν οι συνθήκες που απολαμβάνει να δουλεύει η κάθε αθλήτρια. Το κλίμα είναι οικογενειακό και ευχάριστο για όλα τα μέλη της ομάδας».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο ματς, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει άγχος, με τη συγκέντρωση να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά η ομάδα το αντιμετωπίζει σαν τελικό, σε κάθε παιχνίδι θέλει τη νίκη. Δεν μας αγχώνει ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και βρισκόμαστε τόσο κοντά βαθμολογικά. Η συγκέντρωση στο αγωνιστικό μας πλάνο μας θεωρώ πως είναι το κλειδί για να πετύχουμε τον στόχο μας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ