ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητέ μου Νικόλα

0

Εικόνα Νόστου και αστροφορεμένης νύχτας... Πρόσωπα εφήβων που η νιότη πλημμύριζε το λυγερό σώμα και το ανέμελο βλέμμα.

Ενδυματολογική περιβολή που από μακριά ακόμα "κραυγάζει" την χρονολογία και την δεκαετία του '70!!! Όλοι και όλα μαζί, σύμβολα μιας απίστευτης ομορφιάς που χρώματα κι αρώματα ήταν ακόμα έγκλειστα στις αποθήκες των Τελωνείων!!! Κατά προσέγγιση ο τόπος και ο χώρος της συνεύρεσης και της ευωχίας. Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου ή εξοχικόν κέντρο "ΡΟΜΑΝΤΖΟ" ή οικογενειακόν κέντρο ο "ΜΠΑΛΩΜΑΤΑΣ". Διαλέγεις και παίρνεις Νικόλα!!!

Άλλωστε όπου και να φωτογραφήθηκαν το ίδιο χαμόγελο θα είχαν και τα ίδια νιάτα θα γλεντούσαν!!! Τα ίδια φώτα θα έπεφταν επάνω τους και την ίδια καντάδα από τα αστέρια εκείνης της νύχτας θα έκαναν τραγούδι!!! Τον ίδιο αγέρα θα ένιωθαν να χαϊδεύει τα μαλλιά τους και ο ίδιος πλανόδιος Έρωτας θα ταξίδευε μέσα από την "ορμή" τους!!!

Οι μέρες στένεψαν...στις μέρες τους Νικόλα!!! Χάθηκαν και σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Όμως ο ήλιος τους ακόμα εξακολουθεί να ανατέλλει και να λάμπει γύρω τους.

Μπορεί να χάθηκαν στο αχανές "διάστημα" της ηλικίας, όμως άφησαν πίσω τους ασπρόμαυρες εικόνες και πατημασιές για να ξαναβρεθούνε!!!

Για την "θαμπή" Ιστορία από αριστερά:

Μανώλης Αντωνακάκης (Χάμπλα) - Βαγγέλης Παπαδάκης (φούρναρης) -

Γιάννης Κανακάκης - Μαρίνα Τσίχλη - Σωσώ Κανακάκη - Περικλής Μαλαγαρδής - Γιώργος Σμπώκος - Χρυσούλα Αρχοντάκη - Σπύρος Δημητρακάκης. 

Μ.Θ.Κ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ