ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κυριάκος Μητσοτάκης από το Γεράνι Ρεθύμνου: " Να κάνουμε την Ελλάδα Ευρωπαϊκή χώρα με πρωταγωνίστρια την Κρήτη" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

0

Θεσμικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου αλλά και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην πλατεία του Γερανίου από όπου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, να στηρίξουν και πάλι την κυβερνητική παράταξη και να την αναδείξουν ακόμα πιο ισχυρή στο νέο ευρωκοινοβούλιο. 

Οι κάτοικοι των υποδέχθηκαν τσικουδιές και κεράσματα ενώ του κρέμασαν και το παραδοσιακό Κρητικό μαντήλι στο λαιμό. Επίσης στην υποδοχή συμμετείχαν νέοι και νέες ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές. 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γεράνι Ρεθύμνου στο βίντεο που ακολουθεί. 

Τον Πρωθυπουργό προσφώνησε ο Πρόεδρος της τοπική Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος κ. Μανώλης Φουρφουλάκης. 

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Βουλευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κρήτης κ. Μιχάλης Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου κ. Γιάννης Ταταράκης, ο Δήμαρχος Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου και στελεχών της Ν.Δ. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ