ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου (Δ.Ω.Ρ.) για τη σχολική χρονιά 2024 – 2025

0

Την προσεχή  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου (Δ.Ω.Ρ.) για τη σχολική χρονιά 2024 – 2025.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το διδακτικό έτος για το Δημοτικό Ωδείο  έχει διάρκεια από 1η Οκτωβρίου έως 30 Ιουνίου. Για την τρέχουσα  σχολική περίοδο  (2024-2025) στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνης  αναμένεται να  λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων (πληκτροφόρα,  έγχορδα, πνευστά)  και φωνητικής.

Για την εγγραφή,  απαιτείται η συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής,  η οποία χορηγείται στους   ενδιαφερόμενους  από τα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και  Μουσικής Παιδείας  που βρίσκονται  στην οδό  Αρκαδίου 48-50, καθημερινά , από Δευτέρα έως Παρασκευή , από τις 8 το πρωϊ έως τις 3 το μεσημέρι. Πληροφορίες παρέχονται στο  28310 40141.

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η αρμόδια Διεύθυνση του, προσκαλούν τους νέους συμπολίτες να λάβουν ενεργά μέρος στην προσφερόμενη από το Δημοτικό Ωδείο συνομιλία με τη μουσική και να ενταχθούν στην καλλιτεχνική του οικογένεια, ως φορείς αλλά και ως αποδέκτες  μιας υγιούς κουλτούρας που συνάδει με την πολιτιστική φυσιογνωμία του Ρεθύμνου και των ανθρώπων του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ