ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Υπέγραψαν τις συμβάσεις, οι ιδιώτες επενδυτές του προγράμματος CLLD/LEADER – Άρης Παπαδογιάννης: Μεγάλο «στοίχημα» για όλους η επιτυχία του προγράμματος

0

Συνάντηση με τους επιτυχόντες του προγράμματος CLLD/LEADER Ν.ΧΑΝΙΩΝ» που αφορά τα έργα ιδιωτικού χαρακτήρα, για την υπογραφή των συμβάσεων, είχε την Πέμπτη 12/09/2024, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία της  Συντονίστριας CLLD/ LEADER Τ.Π. Χανίων, κ.  Σοφίας Μιχάκη, ο κ. Παπαδογιάννης, ζήτησε από τους επενδυτές να συντονίσουν τις προσπάθειες τους - σε συνεννόηση με τα μελετητικά γραφεία που συνεργάζονται -   προκειμένου τα χρηματοδοτούμενα έργα να υλοποιηθούν εμπρόθεσμα, με στόχο να διασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, για πρώτη φορά επιτεύχθηκε μια σημαντική υπερδέσμευση πόρων, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, σε σχέση με κάθε άλλη περίοδο, να χρηματοδοτηθούν για τις επενδύσεις που θα υλοποιήσουν. 

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Τίποτα δεν έχει επιτευχθεί τυχαία, υπήρξε μια θετική συγκυρία την οποίαν αξιοποιήσαμε για να αυξήσουμε τους πόρους που θα έρθουν στα Χανιά. Ο χρόνος πλέον «τρέχει» και είναι απαραίτητο να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ώστε να μην χαθούν πόροι για τους επιτυχόντες του προγράμματος στα Χανιά», ανέφερε σε δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ