ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε στον Ασπρόπυργο και ανέβηκε στην 3η θέση η Επισκοπή

0

Η Επισκοπή προηγήθηκε σχετικά νωρίς με τον Γεωργούση και παρόλο που ο Ασπρόπυργος ισοφάρισε, κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Τσιριγώτη και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη. 

Επόμενη αναμέτρηση για την Επισκοπή εινατην ερχόμενη Κυριακή (27/6, 17.00, με Νίκη Βόλου).

Ο αγώνας:

Στο 2′ το καλό σουτ του Κουτάντου έφυγε άουτ.

Στο 8′ ο Γεωργούσης κινήθηκε από τα αριστερά αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπηκε.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 16′ και πάλι ο Γεωργούσης αφού τροφοδοτήθηκε ιδανικά από τον Τσιριγώτη, κινήθηκε γρήγορα από τα αριστερά, έκανε και το σουτ μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Στo 22′ το σουτ που έκανε ο Τραορέ πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Δήμιζα.

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 23′ η πολύ όμορφη προσπάθεια του Τραορέ από τα αριστερά και η σέντρα που έκανε, βρήκε τον Λαμπόγλου σε θέση βολής και σκόραρε ισοφαρίζοντας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-2: Στο 37′ ο Σουμπασάκης κινήθηκε από τα δεξιά βγάζοντας μια εξαιρετική μπαλιά στον Τσιριγώτη ο οποίος “τρύπωσε” μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και την ώρα που έκανε έξοδο ο Γκέκας, τον πλάσαρε ιδανικά!

Στο 40′ ο Τραορέ έπειτα από νέα εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε συρτή μπαλιά στον Τζανουλίνο που σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Δήμιζας σε κόρνερ.

Στο 43′ ο Γεωργούσης εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Γκέκα.

Η διαιτησία: Τζαμουτζαντώνης (Χίου). Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών) – Δέτση (Αθηνών).
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Φυντάνης): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Τριποτσέρης (40′ Παπαθανασίου), Να’α, Ζαχαράκης (72′ Κατίδης), Μουκίδης Β. (40′ Μουκίδης Γ.), Τζανουλίνος, Βασιλείου, Τραορέ, Λαμπόγλου.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν): Δημιζας (46′ Καλογεράκης), Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Κουτάντος (78′ Τσιλεδάκης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Καραγιάννης, Γεωργούσης (70′ Χρουσιέλ), Τσιριγώτης.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:
Καλλιθέα-Νίκη Βόλου ………0-0
Ιάλυσος-Αστέρας Βλαχιώτη 1-2
Ασπρόπυργος-Επισκοπή …..1-2
Ρόδος-Σαντορίνη …………….1-3
Αιγάλεω-Καλαμάτα ………….2-0

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ