ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Οργή στον Δήμο Βιάννου για τους πυροβολισμούς που αναστάτωσαν Κρητικό γλέντι

0

Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή του και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ενώ οι πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 51χρονος κτηνοτρόφος που φέρεται να ήταν αυτός που έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τόσο μέσα στο χώρο του γλεντιού, όσο και έξω από αυτόν, παραμένει ασύλληπτος.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι η αντίδραση των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση ήταν τόσο έντονη, που κάποιοι - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - ξυλοκόπησαν τον 51χρονο, σε σημείο να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Μάλιστα πληροφορίες που έφτασαν στις διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι αναγκάστηκε να δώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να του παρασχεθεί αυτή η βοήθεια, καθώς δεν έχει λήξει ακόμα το Αυτόφωρο για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 3 άτομα που ήταν στην παρέα με τον 51χρονο. Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 53, 44 και 25 ετών, επίσης κτηνοτρόφοι, οι οποίοι κατάγονται από χωριά των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδος.

Πηγή: cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ