ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Βέλιτς: “Η 3η θέση ισοδυναμεί με άνοδο”

0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 

“Σήμερα φτάσαμε στο τέλος μιας μεγάλης διαδρομής δύο ετών όπου, πληροφοριακά, ξεκινήσαμε με τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ομάδα (από τη Γ’ Εθνική ως σήμερα) κατορθώνοντας να πάρουμε ουσιαστικά δύο ανόδους γιατί, προσωπικά πιστεύω ότι η φετινή πορεία ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο. 
Μόνο πολλά συγχαρητήρια μπορώ να πω στους ποδοσφαιριστές μου και νομίζω ότι, αν δεν είχαμε κάποιες αδικίες εις βάρος μας στην αρχή του πρωταθλήματος, αν δεν είχαμε κάποιες δυσκολίες με περιορισμένο ρόστερ και δεν είχαμε κάποια πίεση όπως το ότι δώσαμε 6 ματς μέσα σε 18 μέρες, πιστεύω ότι σίγουρα μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα. Γι’ αυτό και λέω ότι η συγκεκριμένη 3η θέση σημαίνει απευθείας άνοδο στην επόμενη κατηγορία".

Τα θετικά της σεζόν:
– “Πιστεύω ότι είχαμε την πιο σταθερή πορεία μαζί με την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα. Σε όλα τα ματς πηγαίναμε μόνο για τη νίκη. Στην έδρα μας δεχθήκαμε ελάχιστες φάσεις και μόλις ένα γκολ παθητικό (από την ομάδα που έπεσε κατηγορία από το σημείο του πέναλτι) αλλά το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά τα πράγματα. Από κει και πέρα, έχουμε ένα παιδί (Θόδωρος Τσιριγώτης) που αναδείχθηκε 1ος σκόρερ όπως και πέρυσι στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα βοήθησαν οι συμπαίκτες του για να επιτευχθεί κι αυτός ο στόχος.

Επίσης κάτι που ήταν πάντα σημαντικό για μας, η ανάπτυξη και βελτίωση ποδοσφαιριστών του συλλόγου όπου κερδήθηκε και αυτό το στοίχιημα. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά ήρθαν ως παίκτες Γ’ Εθνικής και σήμερα μπορώ να πω ότι είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές της SL2.”

“Στην καρδιά μου καθένας από τους ποδοσφαιριστές μας”
Εν συνεχεία, ο κόουτς της ομάδας μας αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές μας ευχαριστώντας τους ουσιαστικά για την αγαστή συνεργασία που είχαν: “Δεν μου μένει τίποτε άλλο να πω από το ότι, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής αυτών των ποδοσφαιριστών τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλω επίσης να τους πω ότι είναι μέσα στην καρδιά μου καθένας από αυτούς. 
Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλον τον κόσμο, καλή συνέχεια σε εκείνους που δεν θα βρίσκονται στην ομάδα, καλή επανασύνδεση στα παιδιά που θα ξαναδούμε έπειτα από έναν μήνα κι έπειτα από μια χρονιά-εξπρές αλλά πάρα πολύ δύσκολη και να δώσω μια υπόσχεση εφόσον πάνε όλα κατ’ ευχή, να δούμε μια Επισκοπή, ανταγωνιστική και πολύ δυνατή.”

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ