ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεθυμνιακός: "Καλή επιτυχία στην καριέρα σου Νίκο Ανωμεριανάκη"

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός: 

"Νίκο.. In bocca al lupo

Η φετινή σύντομη ιδιαίτερα απαιτητική έτσι όπως στην πορεία αποφασίστηκε από τα αρμόδια εκτελεστικά όργανα να διεξαχθεί, δεν του έδωσε την δυνατότητα να… πάρει επίσημα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες που έδωσε ο Ρεθυμνιακός μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έχοντας ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του προηγούμενου Οκτώβρη ο Νίκος Ανωμεριανάκης ουσιαστικά και τυπικά μόλις είχε επιστρέψει μετά από 4 χρόνια στο Ρέθυμνο, με αρκετή  εμπειρία από τον Πλατανιά της Super League, αλλά και την υπογραφή σε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο την οποία όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε «κάτι παραπάνω» λόγω των γεγονότων που ακολούθησαν στην ιστορική ομάδα των Χανίων και την οδήγησαν στην χαμηλότερη κατηγορία των Εθνικών μας πρωταθλημάτων και μάλιστα με πολύ νεανικό σύνολο. 
Όσα ακολούθησαν με την διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για χρονικό διάστημα παραπάνω των 4 μηνών, αλλά και η μεγάλη «μάχη» που έδωσε ο Ρεθυμνιακός μας για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική, δεν έδωσαν την δυνατότητα στον νεαρό πορτιέρο να αγωνιστεί σε κάποια επίσημη αναμέτρηση των «δελφινιών», με την τελευταία επίσημη παρουσία του σε αποστολή της ομάδας μας να είναι εκείνη στις 16 Μαίου στην Ιεράπετρα, για τον αγώνα με την τοπική Αναγέννηση. Πλέον ο 18χρονος γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελληνικών συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καθώς συμφώνησε με τους «κοκκινοκίτρινους» της Έστε (AC ESTE) για την νέα περίοδο. Μάλιστα γίνεται έτσι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού μας που αναχωρώντας από την Σοχώρα είχε ως σημείο άφιξης για την συνέχεια της καριέρας του, ομάδα του εξωτερικού. Προηγήθηκε εκείνη του Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη που ήδη συγκαταλέγεται στο δυναμικό της ομογενειακής Ελλάς Μονάχου".

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού :

«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Ανωμεριανάκη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με πολλές ομαδικές, αλλά και ατομικές επιτυχίες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ