ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην Δόξα Πλατανέ ο Δελήμπασης

0

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Στο «σπίτι» του ο Στέλιος Δελήμπασης!
Η Α.Ε. Δόξα Πλατανέ, με χαρά, ικανοποίηση και συγκίνηση υποδέχεται τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, Στέλιο Δελήμπαση, ο οποίος θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας μας έπειτα από 16 χρόνια.
Ένα δικό μας παιδί, ένα γνήσιο ταλέντο του τόπου μας, που κατάφερε να ξεφύγει από τα στενά όρια του Ρεθύμνου και της Κρήτης, επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν πάρει τον… ανηφορικό δρόμο προς την Θεσσαλονίκη και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τα λόγια είναι περιττά για την ποδοσφαιρική καριέρα του 34χρονου μέσου, Στέλιου Δελήμπαση, ο οποίος μετράει… χιλιόμετρα σε Εθνικές κατηγορίες, έχοντας καταφέρει όσα λίγοι Ρεθυμνιώτες.
Έπειτα από 16 χρόνια, το πλήρωμα του χρόνου τον έφερε ξανά στην πόρτα της ομάδας μας, με τον πρόεδρο και την διοίκηση να τον καλωσορίζουν με σεβασμό και απόλυτη ικανοποίηση. Η απόφαση του αποτελεί τιμή για την οικογένεια της Δόξας Πλατανέ, με την προσφορά του στο αγωνιστικό τμήμα τη φετινή σεζόν να είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η νέα εποχή της ομάδας μας ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο.
Στέλιο καλωσόρισες σπίτι σου, στη γειτονιά σου, στους φίλους σου»!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
1995-02 Ακαδημίες Ε.Α.Ρ. 2000
2002-04 Ε.Α.Ρ. 2000 (Α’ ΕΠΣΡ)
2004-05 Δόξα Πλατανέ (Δ’ Εθνική) 
2005-06 ΠΑΟΚ (Κ21)
2006-08 ΠΑΟΚ (Super League ως επαγγελματίας)
2008-09 Αγροτικό Αστέρα (Β’ Εθνική – δανεικός)
2009-10 Κοζάνη (Γ’ Εθνική)
2010-11 Ιωνικό (FL)
2011-12 Ηρακλή Ψαχνών (FL)
2012-15α Επισκοπή (FL2, FL, Γ’ Εθνική)
2015β-19 ΑΕ Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ, Γ’ Εθνική)
2019-21 Ρεθυμνιακός (Γ’ Εθνική)

Σ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»
Στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης της Δόξας Πλατανέ, ο Στέλιος Δελήμπασης, αφού ευχαρίστησε τον Ρεθυμνιακό, αναφέρθηκε στην επιστροφή του, αλλά και το όραμα των διοικούντων, τονίζοντας:

«Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Ρεθυμνιακό για τα 2 χρόνια που πέρασα στην ομάδα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αγωνιστικά και στην καθημερινότητα για το καλό της ομάδας.
Μετά από 16 χρόνια αποφάσισα να γυρίσω στην Δόξα Πλατανέ. Ήταν κάτι που είχα πάντα στην άκρη του μυαλού μου, για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω. Είναι η ομάδα που με βοήθησε να κάνω τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι το οποίο εκτιμώ και δεν ξεχνώ όλα αυτά τα χρόνια. Έχει μία διοίκηση με φιλοδοξίες και στόχους που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, με κύριο μέλημα την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο θα αλλάξει κατά πολύ επίπεδο και τον τόπο και την δυναμική της ομάδας, καθώς θα μπορέσει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες, οι οποίες είναι το μέλλον κάθε συλλόγου. Έχει γίνει μία σημαντική αρχή στο γήπεδο και εύχομαι να υλοποιηθεί σύντομα αυτός ο στόχος. Ένας στόχος που έχει ανάγκη και η ομάδα και το ίδιο το Ρέθυμνο στην ανατολική πλευρά του Δήμου μας.
Όταν ανακοίνωσα στην διοίκηση ότι θέλω να επιστρέψω, είδα μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση στο πρόσωπο των ανθρώπων αυτών, κάτι που με τιμάει πάρα πολύ και μου δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και όρεξη στο να βοηθήσω όσο μπορώ αγωνιστικά. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με επιτυχία και υγεία και να βγούμε από όλη αυτήν την κατάσταση που ζει όλος ο κόσμος τον τελευταίο καιρό».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ