ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δυναμική παρουσία του Ρεθύμνου στα Special Olympics Hellas - Το σημαντικό μήνυμα

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas Λουτράκι 2024, σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που έδωσε ευκαιρίες σε νέους και νέες να μετακινηθούν από όλη την Ελλάδα, να μείνουν μαζί με άλλους, να αυτενεργούν, απλά με τη συνοδεία μόνο προπονητών και συνοδών της αποστολής.  

Οι πρωταθλητές της καρδιάς μας είναι επίσημα και πανελλήνιοι πρωταθλητές σε αγωνίσματα στίβου. Δώδεκα αθλητές από το Ρέθυμνο συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics Hellas Λουτράκι 2024, φέρνοντας μαζί τους 25 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 18 σε πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση των κατηγοριών αθλημάτων, δείχνοντας πως ο ουρανός είναι ο στόχος.

Οι αθλητές του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, από το Νοέμβρη που ξεκίνησε η συνεργασία του φορέα με τα Special Olympics Hellas, έφτασαν στους αγώνες του Μαΐου κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα.

Οι 12 αθλητές, εκτός από τις επιτυχίες που κατέκτησαν, μπόρεσαν να λειτουργήσουν με ανεξαρτησία, μαζί με άλλους 350 νέους, σε μια εμπειρία ζωής.


Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ