ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Διάλειμμα…με την 7η τέχνη»

0

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ  (Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρεθύμνου) έκαναν ένα διάλειμμα από… τα μαθήματα τους  και ξεκίνησαν για το χώρο του Cineland Pantelis.

Στόχος εκτός από τη ψυχαγωγία,  ήταν η αλληλεπίδραση των παιδιών πέρα από τις σχολικές αίθουσες , η ανάπτυξη της κινηματογραφικής παιδείας αλλά και η επαφή τους με την ελληνική μυθολογία με αφορμή τη κινηματογραφική ταινία που παρακολούθησαν «Ίκαρος και Δαίδαλος».

Ο μύθος του Ικάρου αποτέλεσε έμπνευση μιας όμορφη ιστορίας  με μηνύματα για την ζωή , την ελπίδα και τη φιλία. Μια ιστορία που ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών και φάνηκε να διασκεδάζουν.

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών και οι μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ρεθύμνου ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές του Cineland Pantelis που για ακόμα μια φορά στήριξαν μία δράση του σχολείου με την δωρεάν προβολή της ταινίας, αποδεικνύοντας την πολύτιμη υποστήριξη τους στην ειδική αγωγή και στο δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά: το ταξίδι…στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ