ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Eπισκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο Δήμο Μυλοποτάμου

0

Στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 17:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κλάδος Γεώργιος αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί δημότες υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρόεδρο, ενώ ακολούθησε συζήτηση στη συνεδριακή αίθουσα του δήμου.

Ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε εκτενώς τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την κρίσιμη σημασία που έχει η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική αυτή διαδικασία.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν, ο βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Χνάρης, ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ.Ανδρέας Αντωνίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλης Σαρρής  και  τοπικά στελέχη. Στην περιοδεία αυτή, παρέστησαν επίσης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές  κ.Γιάννης Κουράκης, κα.Μαρία Δαφέρμου, κα.Όλγα Μαρκογιαννάκη, κ.Νίκος Ξυλούρης,  και κα.Χριστίνα Αλίρη.

Η επίσκεψη έκλεισε με αισιοδοξία για μελλοντικές πρωτοβουλίες και έμφαση στη σημασία της ενδυνάμωσης της τοπικής διακυβέρνησης, προάγοντας τον διάλογο και την πρόοδο που χρειάζεται ο Δήμος Μυλοποτάμου για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ