ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος στην εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

0

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, επί τη εορτή των Αγίων νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό, το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινησίμου, 6ης Μαΐου 2024, στο ομώνυμο ιδιωτικό Παρεκκλήσιο, στην οικία της Οικογενείας Παλαφούτη.

Το πρωί της Τρίτης της Διακαινησίμου, 7ης Μαΐου 2024, ο Επίσκοπός μας μετείχε στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Σπηλίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, κατόπιν της ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου.

Και στις δύο περιστάσεις, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος κήρυξε τον Θείο λόγο, τονίζοντας ότι οι τρεις νεοφανείς Άγιοι αποτελούν εξακτινώσεις της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη ζωή της Αγίας μας Εκκλησίας και ότι τα αναρίθμητα θαύματά τους δηλώνουν με τον πιο ηχηρό τρόπο τη δύναμη της Πίστεως των ανθρώπων στον Αναστάντα Κύριο Ιησού Χριστό.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ