ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 25χρονου νεαρού που έχασε τις αισθήσεις του στα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού

0

 Ο νεαρός και η κοπέλα του είχαν κατέβει στο φαράγγι όπου βούτηξαν στα νερά που τρέχουν από τους μικρούς καταρράκτες για να κάνουν το μπάνιο τους όταν ξαφνικά ο 25χρονος ένιωσε να πνίγεται...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για έναν νεαρό 25χρονο Έλληνα που είχε βουτήξει στα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού και ένιωσε να πνίγεται.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δεν μπορούσε να επικοινωνήσει αρχικά με το περιβάλλον και φυσικά ούτε να ανέβει το Κουρταλιώτικο φαράγγι για να φτάσει σε ασφαλές σημείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να συνδράμει, ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο 25χρονος τουρίστας, ο οποίος είχε στο μεταξύ δεχτεί τη βοήθεια από τουρίστες που βρέθηκαν κοντά, κατάφερε να ανέβει το φαράγγι με τη βοήθεια και της συντρόφου του, χωρίς να χρειαστεί τη συνδρομή των διασωστών.

Ο νεαρός απομακρύνθηκε από το σημείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε φτάσει ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ