ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 41χρονος για το "διπλό συμβόλαιο θανάτου"

0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο για την υπόθεση του διπλού σχεδίου δολοφονίας σε βάρος της 39χρονης συζύγου του και του Ισραηλινού επενδυτή. Οι συγκατηγορούμενοί του, ο κουμπάρος του και ο κοινός τους φίλος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του "διπλού συμβολαίου θανάτου" απολογήθηκαν στον ανακριτή Ρεθύμνου στη διάρκεια μιας μαραθώνιας διαδικασίας, ενώ είχε προηγηθεί η κατάθεση του Ισραηλινού επενδυτή.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 41χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για προτροπή σε τέλεση κακουργήματος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ στους άλλους επιβλήθηκαν οι όροι της χρηματικής καταβολής εγγύησης των 3.000 ευρώ και της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive ότι την περασμένη Παρασκευή οι καταθέσεις στον ανακριτή της καταγγέλλουσας 39χρονης και του 24χρονου Παλαιστίνιου τον οποίο φέρονται να «στρατολόγησαν» οι 3 κατηγορούμενοι διήρκεσαν 11 ώρες.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται με σθένος όσα τους αποδίδονται.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ