ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Παρκάρισμα όπως βολέψει…

0

Κι όμως και τα δύο αυτοκίνητα της φωτογραφίας είναι παρκαρισμένα – έστω και για λίγο-  στη συμβολή των οδών Παπανικολάου και Πορτάλιου.

Το επιβατικό βέβαια αριστερά δείχνει λιγότερο προκλητικό, αλλά κι αυτό έχει σταματήσει σε είσοδο parking, εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο. Για το δε αγροτικό τα λόγια είναι περιττά. Εκεί τον βόλεψε τον οδηγό του εκεί το άφησε και κατέβηκε να κάνει τη δουλειά του.

Μπορεί οι θέσεις στάθμευσης ν’ αποτελούν ένα από τα ζητήματα που ταλαιπωρούν τους οδηγούς, αλλά εδώ είναι οφθαλμοφανής η αναισθησία και ο ζαμανφουτισμός. Τί κι αν περιμένει ουρά πίσω από τα παρκαρισμένα αμάξια. Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση, είναι να κάνει τη δουλειά του ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που το παράτησε μες τη μέση, λες και βρίσκεται στην πλατεία του χωριού του…

Ωστόσο, στην άλλη μεριά της πόλης, στην περιοχή της Σοχώρας, αυτοκίνητα που αδυνατούν να βρουν θέση στάθμευσης καταλήγουν παρκαρισμένα στο οδόστρωμα. Αποτέλεσμα, είναι η κίνηση να γίνεται με δυσκολία και να καταλήγει δυσκολότερη όταν από την περιοχή πρέπει να περάσει ένα βαρύ όχημα με κίνδυνο ατυχήματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ