ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Εικόνες ντροπής στις δημόσιες τουαλέτες - Τουρίστες καταφεύγουν σε καταστήματα

0

Μάλλον δυσφήμηση για το Ρέθυμνο αποτελούν οι δημόσιες τουαλέτες, αφού ελάχιστες είναι σε λειτουργία και ακόμα κι εκείνες έχουν μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά το επίπεδο του τουριστικού προϊόντος που χρειάζεται το Ρέθυμνο. Επισκέπτες ψάχνουν καταστήματα εστίασης για να πάνε τουαλέτα όταν αντικρίζουν τις ντροπιαστικές εικόνες που παρουσιάζουν οι δημόσιες, ενώ ταυτόχρονα ο δήμαρχος Ρεθύμνου μιλά για συνεχείς βανδαλισμούς που δείχνουν, όπως τονίζει, την έλλειψη σεβασμού στο δημόσιο χώρου.

Βρώμικες επιφάνειες, σπασμένα πλακάκια, έλλειψη χαρτιού υγείας, ακόμα και σε εκείνες που λειτουργούν με κερματοδέκτη είναι λίγες μόνο από τις εικόνες ντροπής για τις δημόσιες τουαλέτες σε μια πόλη που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

“Αγκάθι” για το τουριστικό προϊόν, καθώς οι επισκέπτες φαίνεται πως ψάχνουν εναγωνίως αξιοπρεπείς τουαλέτες και στο τέλος αναγκάζονται να ζητούν βοήθεια από καταστήματα εστίασης, με τον Δήμο να μιλά για έλλειψη σεβασμού και συνεχείς βανδαλισμούς.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου απευθύνει πρόσκληση στους πολίτες να αναλάβουν τη φύλαξή τους, με όλα τα έξοδα λειτουργίας καλυμμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ ΤV για το θέμα:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ