ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ένα μετά το άλλο καταπλέουν στην μαρίνα του Ρεθύμνου τα πολυτελή σκάφη αναψυχής

0

Το ένα μετά το άλλο βλέπουμε να καταπλέουν στην μαρίνα του Ρεθύμνου τα πολυτελή σκάφη αναψυχής. Εντυπωσιάζουν και προφανώς προκαλούν ενδιαφέρον. Και βεβαίως δημιουργείται εύλογα και το ερώτημα για το ποιοι είναι οι διάσημοι και πλούσιοι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι επιλέγουν την πόλη μας για ολιγοήμερες διακοπές ή ολιγόωρη ανάπαυση, στο πλαίσιο του ταξιδιού τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε, στις περισσότερες των περιπτώσεων κατά την αίτηση παραμονής του σκάφους στην μαρίνα, δίνονται τα στοιχεία του πλεούμενου αλλά όχι τα ονόματα των επιβατών. Έτσι δεν γίνεται ευρέως γνωστό για το ποιες είναι οι προσωπικότητες που απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Ωστόσο, είναι γνωστό πως πλούσιος σεΐχης από την Ανατολή έκανε την εμφάνιση του στην πόλη και δεν έμεινε απαρατήρητη η παρουσία του. Το συγκεκριμένο υπερπολυτελές γιωτ της φωτογραφίας πληροφορίες θέλουν να είναι 50 μέτρα και η κατασκευή του από αλουμίνιο με την ταχύτητα του να φτάνει τους 20 κόμβους και δυνατότητα ταξιδιού εως 3750 ναυτικά μίλια.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης είναι Σουηδός δισεκατομμυριούχος!.

Και απ’ ότι μαθαίνουμε δεν ήταν μόνο αυτοί αλλά και άλλοι αντίστοιχης δυναμικής που ήρθαν φέτος στο Ρέθυμνο.

Έτσι, ακόμα και αν δεν ξέρουμε ποιοι τελικά είναι οι κάτοχοι των υπερπολυτελών σκαφών, το καλό είναι πως αυτά προσεγγίζουν το Ρέθυμνο και ο τόπος κερδίζει σε κάθε περίπτωση από την επίσκεψη των ιδιοκτητών και των φιλοξενούμενων σε αυτά.

Διότι η αλήθεια είναι πως όλους τους θέλουμε, αλλά ειδικά τέτοιους επισκέπτες, τους θέλουμε ακόμα πιο πολύ!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ