ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην 1η Γιορτή Παιδιού ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γ. Μαρινάκης

0

            Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης παρευρέθηκε το Σάββατο 14  Σεπτεμβρίου 2024 στην 1η Γιορτή Παιδιού που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο της πόλης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

           Ο κ. Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους των εκδηλώσεων και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες που αναπτύσσονταν από τους συμμετέχοντες φορείς με έμφαση στις νέες τεχνολογίες στον τομέα της εκπαίδευσης και της ποιοτικής ψυχαγωγίας των παιδιών.

           Είχε δε, την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των φορέων της διοργάνωσης, δηλαδή, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε./ Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης και να δει από κοντά σειρά δεδομένων που συνθέτουν την ευρύτατη γκάμα των δραστηριοτήτων τους με επίκεντρο το παιδί και την ανάπτυξη του μέσα σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

          Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης και είχαν εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Παράλληλα δε, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συμβάλλουν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό στόχο, να συλλεχθούν χρήματα που θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών της Κρήτης.

         Ο κ. Μαρινάκης επαίνεσε τους διοργανωτές της διήμερης γιορτής και τόνισε πως ο Δήμος Ρεθύμνης θα είναι πάντα αρωγός σε τόσο σημαντικές εκδηλώσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ